Evenementen

Rosse Jo

Joepie! Wij verkopen opnieuw ons eigen bier: Rosse Jo! Covid-19 blijft roet in ons eten gooien, dus bieden we jullie Rosse Jo aan via deze weg. We verkopen onze Rosse Jo's per 4 of per 24 (1 karton). 4 Flesjes = 10 euro. 24 flesjes = 40 euro. U kan kiezen om uw bestelling te laten leveren of om hem af te halen. Beiden gebeuren nadat we de betaling ontvangen hebben. Overschrijven kan naar volgend rekeningnummer: BE54 7372 0731 3897 met uw naam + bestelling Rosse Jo als mededeling. Levering gebeurt op zaterdagnamiddag en het afhalen gebeurt op zondagnamiddag vanaf 17uur. De levering en afhaling zal uiteraard volledig volgens de corona maatregelen verlopen. Als u voor een afhaling kiest, is een mondmasker dus noodzakelijk. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail: leiding@chiropripo-elversele.be Laat het smaken! Google Forms link


Kamp

Naar jaarlijkse gewoonte valt het kamp altijd tussen 1 en 11 augustus. De Keti's en Aspi's vertrekken wel vaak 1 a 2 dagen vroeger met de fiets dit afhankelijk van de afstand.


BBQ

Onze barbecue was in 2018 reeds aan zijn 20ste editie toe. Elk jaar organiseert het oudercomité dit in het begin van het nieuwe chirojaar zodat nieuwe leden en ouders de mogelijkheid hebben om de leiding beter te leren kennen bij een lekker hapje eten. Ook veel oud-leiding en sympathisanten komen hierop af omdat het elk jaar proper verzorgd en lekker eten is. De opbrengst van de barbecue wordt gebruikt voor verfraaiingswerken aan de lokalen die elk jaar wel ergens nodig zijn


Chiroquiz

Deze prestigieuze quiz zit elk jaar opnieuw vol voor we het zelf beseffen. Op tijd inschrijven is hier altijd de boodschap. Elk jaar zijn er nieuwe rondes die op een originele en plezante manier gebracht worden door oud-leiding. Er zijn ook een aantal leuke prijzen te winnen zowel voor de eerste als voor de laatste. Het is een algemene kennisquiz waardoor je dus zeker geen Chiro-kenner moet zijn om hier te kunnen winnen. Uiteraard zijn plezier en gezelligheid hier altijd troef en ben je sowieso een winnaar als deelneemt.


Spaghettimiddag

Eten jullie ook zo graag spaghetti als wij? Kom dan zeker naar onze spaghettimiddag want de spaghetti die ze hier serveren is zonder overdrijven o-ver-heer-lijk. Het oudercomité doet elk jaar opnieuw zijn uiterste best om hier een heel verzorgde avond voor leden en sympathisanten van te maken. En we moeten eerlijk zijn: ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. Midden in het jaar is dit het ideale moment om elkaar nog eens te zien en bij te praten en natuurlijk de chiro te steunen.


Trappistenavond

De gezelligste avond op het Chiroheem is toch wel onze eigenste trappistenavond. Elke jaar zorgt de leiding ervoor dat bijna, zo niet alle trappisten aanwezig zijn zodat u deze hoogstpersoonlijk kunt komen proeven. Onze prijzen zijn ook altijd heel fair en je zal bijna nergens deze trappisten goedkoper kunnen drinken wat zeker een pluspunt is om te komen. Voor de mensen die geen alcohol drinken of mogen drinken zijn er zeker een aantal alternatieven voorzien zodat ook zij een heel gezellige avond tegemoet gaan.


Voetbaltoernooi

Het voetbaltoernooi wordt elk jaar begin mei georganiseerd door onze aspiranten. Het is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een drukbezocht evenement waar enkele goeie voetbalploegen paraat staan. Ben je geen voetballer maar meer een supporter dan is dat ook geweldig want langs de zijlijn is het ook heel plezant en achteraf krijgen de winnaars altijd een mooie beker mee naar huis. Afgesloten wordt het met een barbecue die ook zeker elk jaar rond de honderd bezoekers trekt. Dan kan je zeker zijn dat het in orde is.


Paletrock

Heb je je altijd al eens afgevraagd wat het gezelligste festival van het waasland is? Kom dan zeker eens naar paletrock want daar wordt je vraag beantwoord. Elke jaar georganiseerd op de tweede zaterdag van juli is dit festival al bezocht geweest door een reeks heel bekende artiesten. Van s ’middags tot s ‘nachts is het de hele tijd plezier gegarandeerd hier. Er zijn veel verschillende drankjes te verkrijgen en honger zal je ook zeker niet hebben. Reeds lang georganiseerd door leiding en oud-leiding moet je hier zeker eens geweest zijn als je van de buurt van Elversele bent. Paletrock staat gekend voor zijn gezellige sfeer en gevarieerde muziek. Elk jaar opnieuw proberen wij samen met onze dj's en bands voor de nodige ambiance te zorgen. Meer info in verband met paletrock kan u vinden op de facebook pagina van het evenement: paletrock